Saavutettavuusseloste

Tämä on DOT – data opiskelijan tukena -hankkeen sivuston saavutettavuusseloste. Hanketta koordinoi Koulutuskuntayhtymä Tavastia ja sivustoa ylläpitää Suomen eOppimiskeskus ry.

Saavutettavuusseloste koskee osoitteessa http://www.dothanke.fi/ sijaitsevaa sivustoa ja on laadittu 26.10.2021. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet sivuston saavutettavuuden itse.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei-saavutettava sisältö

Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen

Havaittava: Kontrasti

Sivustolla toistuvat hankkeen logon mukaiset teemavärit vihreä ja valkoinen. Paikoin valkoisen tekstin ja vihreän taustan välinen kontrasti ei ole optimaalinen.

Havaittava: Videoiden tekstitys

Kaikkia hankkeen julkaisemia webinaaritallenteita ei ole tekstitetty.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Jaathan havaintosi meille, niin teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: info@eoppimiskeskus.fi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon (Avautuu uuteen ikkunaan). Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000